
Paskelbta: 2015.03.20
Susipažinkite – JD Ogmios barmenė Monika
JD barmenė Monika – tas žmogus, kuris visada šypsosi, padeda ir niekada nepyksta, o jos galvoje visada knibžda daug gerų idėjų. O dar ji puiki coffee art specialistė, jos kavos visada įspūdingos ir pačios gražiausios ir skaniausios!
Kaip atsiradote JD šeimoje?
Pamačius šmaikštų ir įtraukiantį pasiūlymą interneto platybėse nusprendžiau pabandyti savo jėgas ir bene karščiausią vasaros dieną buvau pakviesta į susitikimą „Ruperte“, Valakampiuose. Po malonaus pokalbio su plėtros vadove, buvau paprašyta padaryti pirmąjį kavos puodelį JD ir tą patį vakarą gavau pasiūlymą prisijungti prie JD šeimos, nuo to laiko ir verdu kavą bei ruošiu kitus gėrimus JD.
Kas labiausiai patinka dirbant JD kolektyve?
JD kolektyvas yra lyg viena didelė šeima ir nesvarbu ar tu esi naujokas ar jau veteranas, pizza meistras ar barmenas visus priima su šypsena ir gera nuotaika. Kiekvienas restoranas – lyg namai, jaukūs ir ramūs, kur gali ne tik dirbti, tačiau ir puikiai praleisti laiką su kolegomis, kurie ilgainiui tampa draugais.
Kokia Jūsų mėgstamiausia pica ir kodėl?
Hm… dažniausiai kai turiu galimybę skanauju Karalius ir kukuliai arba meatlballs, labiausiai sužavėjus ir iš naujo atrasta pizza calzone, ji čia ypatinga. Beje skaniausios jos kepamos malkinėje krosnyje, ši ugnis turi kažkokiųstebuklingų galių.
Ar esate buvę Italijoj ir kokie prisiminimai?
Kolkas ne, bet viltis nedingsta ten nuvykti paskanauti ne tik picos, bet ir žinoma kavos, girdėjau, kad italai ją geria kitaip nei lietuviai.
Koks juokingiausias įvykis atsitikęs darbe?
Matyt kartosiuos, bet jų buvo be galo daug ir nesulyginamų, tad vieno išskirti tiesiog neįmanoma.
Kas yra Jūsų Herojus?
Herojų yra daug, tiek gyvenime tiek JD aplinkoje stengiuosi lygiuotis į tuos, kurie gali ko nors išmokyti ir stengiuosi imti viską ką jie gali sutekti ir pamokyti įvairiausių subtilybių.
Kokius 3 dalykus iš JD pasiimtumėte į negyvenamą salą?
Visą „Ruperte“ buvusį restoraną su visais esančiais darbuotojais ir žinoma daug pizza ingridientų.
Kurioje vietoje norėtumėte, kad atsidarytų ketvirtasis JD restoranas?
Kur nors gamtos apsuptyje.
Sukurkite “special pizza” čia ir dabar.
Pizza su mūsų fantastiškomis daržovėmis, chorizo ir pievagrybiais, bei ricotta sūriu.
Ko palinkėtumėte JD herojams?
Neprarasti to, kuo buvome iki šiol.
„Tik svarbu labai norėti, pasistengti ir tikėti“ – Keistuolių teatras.
Paskelbta: 2015.03.20