Blog’as / Dienoraštis

Paskelbta: 2017.11.09

POP UP | LIETUVIAIS ESAME MES GIMĘ

Kviečiame į POP UP | LIETUVIAIS ESAME MES GIMĘ | Lapkričio 15 d.

Kažkas, kas liūdnas, sako „Gerai ten, kur mūsų nėra“, bet ne mes, mes žinome, kaip gera būti ten, kur esame. Todėl atnaujinome JD meniu lietuviškais ženklais, taip žymėdami patiekalus ir gėrimus iš vietinių, lietuviškų produktų (kad būtų lengviau atrasti tai, kuo didžiuojamės, ir būtų gera ten, kur esame).

Lapkričio 15 d. bus puiki proga to gėrio paragauti – kulinarijos studijoje rengiame POP UP | LIETUVIAIS ESAME MES GIMĘ. Meniu – lietuviški patiekalai iš atnaujinto meniu ir sugrįžusi pica LIETUVIAIS ESAME MES GIMĘ!

 

Valgiaraštis: 

Sriuba |
Burokėlių su pievagrybiais
Salotos |
Keptų daržovių su granola ir varškės sūriu
Silkė kitaip
Picos |
„Lietuviais esame mes gimę“ | Vietoj itališko padažo – tiršta lietuviška grietinė, ožkų pieno sūris, porai, šoninė ir tautinis pasididžiavimas – krapai.
„Karalius ir kukuliai“ | Sultingi kalakutienos kukuliai, mėlynųjų pelėsių sūris, sodrus pomidorų padažas, šviežia mocarela ir parmezanas. Viską vainikuoja karamelizuoti svogūnai, rukola ir tyras alyvuogių aliejus.
„Margarita“ |  Naminis JD pomidorų padažas, bazilikai, šviežia mocarela, parmezanas ir tyras alyvuogių aliejus (kreminė ir šlapia, visai kaip Neapolyje).
„Žalgiris“ | ŽAAAAAAAAAALIA – BAL TA!!! Žalia – tai špinatai ir labai lietuviški svogūnų laiškai, balta – tai švelnioji rikota. Dar pabarstome parmezano ir pabaigiame pergalingą manevrą gardindami picą kvapnia, šviežia citrinų žievele.

 

Kaina: 8 Eur | Valgyk, kiek telpa!

Registruokitės: ugne@beatosvirtuve.lt
Nurodykite pageidaujamą pietų laiką: 11:00, 12:00 ar 13:00
Iki pasimatymo Beatos kulinarijos studijoje, Gedimino pr. 27, 5-ame aukšte!