
Paskelbta: 2017.10.18
POP UP | Derliaus šventė | Moliūginės!
PILNAIS krepšiais, PILNOMIS lėkštėmis ir PILNA picų krosnimi (tik ne pilna burna, nes nemandagu) skelbiame, kad spalio 24 d. įprastu metu Beatos studijoje vyks POP UP | Derliaus šventė – Moliūginės!
Štai į kokius patiekalus guls nuostabaus geltonumo ir apvalumo moliūgas ir ką dar dėsime į krosnis bei laimingus pilvus:
Sriuba |
Kreminė moliūginė
Salotos |
Grikių su vištiena ir keptais moliūgais
Rytietiškos su moliūgo draugėmis morkomis
Picos |
Tom’s pizza: „Tegyvuoja grybai!“ (ar jau ragavot šito grybų gėrio?) | Kreminis, nuostabaus skanumo miško karaliaus Baravyko, itališko vyno ir parmezano padažas, minkštas itališkas sūris Scamorza, pievagrybiai, svogūnų laiškai, parmezanas ir raudonėliai.
„Daugiau daržovių“ | Gruzdintų baklažanų padažas (caponata), marinuotos paprikos, karamelizuoti raudonieji svogūnai, apkepti špinatai, cukinijos, šviežia mocarela, parmezanas ir alyvuogių aliejus.
„Cezaris su vištiena“ | Vietoj pomidorų padažo – visų mėgstamas Cezario salotų padažas, mocarela, pievagrybiai ir vištiena. Gražgarstės – pikantiškam gaivumui!
„Pepperoni“ | Naminis JD pomidorų padažas, Neapolio saliamis, bazilikai, šviežia mocarela, parmezanas ir tyras alyvuogių aliejus.
Stiklinėse teliūškuosime tikromis lietuviškomis obuolių sultimis, o desertui – morkų, braškių ir šokoladinės kavos neįtikėtino skanumo „Beatos virtuvės“ ledai!
Kaina: 8 Eur | Valgyk, kiek telpa!
Registruokitės: ugne@beatosvirtuve.lt
Nurodykite pageidaujamą pietų laiką: 11:00, 12:00 ar 13:00
Iki pasimatymo Beatos kulinarijos studijoje, Gedimino pr. 27, 5-ame aukšte!
Paskelbta: 2017.10.18