Blog’as / Dienoraštis

Paskelbta: 2017.10.18

POP UP | Derliaus šventė | Moliūginės!

PILNAIS krepšiais, PILNOMIS lėkštėmis ir PILNA picų krosnimi (tik ne pilna burna, nes nemandagu) skelbiame, kad spalio 24 d. įprastu metu Beatos studijoje vyks POP UP | Derliaus šventė – Moliūginės!

Štai į kokius patiekalus guls nuostabaus geltonumo ir apvalumo moliūgas ir ką dar dėsime į krosnis bei laimingus pilvus:

Sriuba |

Kreminė moliūginė

Salotos |

Grikių su vištiena ir keptais moliūgais

Rytietiškos su moliūgo draugėmis morkomis

Picos |

Tom’s pizza: „Tegyvuoja grybai!“ (ar jau ragavot šito grybų gėrio?) | Kreminis, nuostabaus skanumo miško karaliaus Baravyko, itališko vyno ir parmezano padažas, minkštas itališkas sūris Scamorza, pievagrybiai, svogūnų laiškai, parmezanas ir raudonėliai.

„Daugiau daržovių“ | Gruzdintų baklažanų padažas (caponata), marinuotos paprikos, karamelizuoti raudonieji svogūnai, apkepti špinatai, cukinijos, šviežia mocarela, parmezanas ir alyvuogių aliejus.

„Cezaris su vištiena“ |  Vietoj pomidorų padažo – visų mėgstamas Cezario salotų padažas, mocarela, pievagrybiai ir vištiena. Gražgarstės – pikantiškam gaivumui!

„Pepperoni“ | Naminis JD pomidorų padažas, Neapolio saliamis, bazilikai, šviežia mocarela, parmezanas ir tyras alyvuogių aliejus.

 

Stiklinėse teliūškuosime tikromis lietuviškomis obuolių sultimis, o desertui – morkų, braškių ir šokoladinės kavos neįtikėtino skanumo „Beatos virtuvės“ ledai!

 

Kaina: 8 Eur | Valgyk, kiek telpa!
Registruokitės: ugne@beatosvirtuve.lt
Nurodykite pageidaujamą pietų laiką: 11:00, 12:00 ar 13:00

Iki pasimatymo Beatos kulinarijos studijoje, Gedimino pr. 27, 5-ame aukšte!