Blog’as / Dienoraštis

Paskelbta: 2017.12.19

Pizza Tekila – Kaip tik vakarėlių sezonui!!

Kai pirmą kartą panašaus skonio picos paragavau madingiausiame Niujorko rajone Brukline, pirma šovusi į galvą mintis buvo tokia: „Jei nesi ragavęs tekilos picos, nesi mėgavęsis picos skoniu“. Antra mintis atėjo apie tai, kad šį gurmanišką potyrį privalau parsivežti į Lietuvą, pas „Jurgį ir drakoną“.

Pica TEKILA yra švelnaus kreminio skonio su tik jai būdingais aromatais ir poskonių deriniais. Čia vienas kitą papildo ir skonines savybes paryškina kelių rūšių tradiciniai ir prabangūs sūriai, saldumo ir ryškumo suteikia žalieji žirneliai. Žinoma, be itališko pasididžiavimo – prosciutto net nebandytume šauti į tobulumo viršūnę.

Privalote išbandyti – toks būtų įspūdingos kelionės per Niujorko Brukliną ir Italijos Neapolį skonis.

P. S. Tai nėra skatinimas vartoti alkoholį. Verdant padažą jis išgaruoja, palikdamas tekilos aromatą ir poskonį. Visiškai saugu valgyti vaikams.

Tequila

Best choice for party season. Our homemade creamy tequila souce, scamorza, mushrooms, emmental, and green peas. Italian prosciutto and pecorino cheese for the final touch.

 

Tom Nicholson