
SAVAITGALIS HAVAJUOSE
8.95 | 7.55
Kitokie Havajai! Legendinis čorisas, ant grotelių kepti ananasai, naminis JD pomidorų padažas, šviežia mocarela, parmezanas, Chalapos paprikos ir bazilikai.
Pylimo g. 22D
Mūsų pica – neapolietiškos tradicijos. Didžiuojamės ja, nes naudojame geriausias autentiškas sudėtines dalis: geriausius itališkus miltus, pomidorus, mocarelą ir parmezaną. Mūsų picos tešla bręsta mažiausiai dvylika valandų, o dažnai parą ir ilgiau. Tuomet ji turi užtektinai laiko subrandinti ypatingą su niekuo nepalyginamą skonį. Kepame karščiu alsuojančioje krosnyje. Ragaukite ir klauskite – viską papasakosime.
Kitokie Havajai! Legendinis čorisas, ant grotelių kepti ananasai, naminis JD pomidorų padažas, šviežia mocarela, parmezanas, Chalapos paprikos ir bazilikai.
Naminis JD pomidorų padažas, mocarela, sunokę vyšniniai pomidorai, tyras alyvuogių aliejus ir parmezanas. Visa tai gausiai užklota autentišku itališku kumpiu (prosciutto) ir suvilgyta balzaminiu kremu. Gražgarstės tobulai pabaigai!
Kepame su traškiu avižų miltų pagrindu, daug varškės ir daug obuolių. Tradiciškai gardus.
Tradicinis itališkas vištienos troškinys su pomidorų padažu, šonine, svogūnais ir pievagrybiais. Patiekiamas su makaronais.
Juoda “Beatos virtuvės” duona su sėklomis, rikotos ir žolelių užtepėlė ir traškios daržovių lazdelės.
Putojantis fermentuotas arbatos gėrimas. Klauskite, kokį skonį turime.
Milano saliamis, itališka šoninė pancetta, pankoliais ir anyžiais gardintos dešrelės, pipirinė dešra pepperoni, naminis pomidorų padažas, česnakai, žaliosios paprikos, mocarela, parmezanas ir barbekiu padažas.
Plėšyta jautiena, sūris provolonė, čederis, karamelizuoti svogūnai, žaliosios paprikos ir raudonasis pesto padažas.
Marinuoti šitakiai, artišokai, raudonieji svogūnai, veganiškas parmezanas bei mūsų gamybos pesto ir raudonojo pesto pagardai garantuoja tikrą skonio malonumą.
Bruklino brolių hitas. Marinuoti pievagrybiai, geltonoji paprika, žaliosios alyvuogės, karamelizuoti svogūnai, lapinių kopūstų traškučiai, veganiška mocarela ir naminis pomidorų padažas.
Minkštutėlė vištienos krūtinėlė, pagardinta legendiniu JD kepsnių padažu, pievagrybiai, mocarela, parmezanas ir tyras alyvuogių aliejus. Derinį užbaigia naminis pomidorų padažas ir šviežios gražgarstės.
Visų laikų perkamiausia. Sultinga, minkštutėlė mūsų krosnyje lėtai kepta plėšyta kiauliena, pagardinta tirštu kepsnių padažu, su šviežia itališka mocarela ir raudonaisiais svogūnais.
Lietuviškos namų virtuvės klasika su trupučiu mūsų virtuvės prieskonių – nduja ir čorisu. Aštresnį kugelio skonį puikiai gaivina tradicinis varškės ir žolelių padažas. Visų laikų mėgstamiausias.
Salotos su lietuvišku rūkytu varškės sūriu, keptais burokėliais ir traškiomis daržovėmis. Patiekiame su krapų ir medaus padažu, gardiname mūsų firmine granola.
Silkės salotos – kai norisi paragauti to, kas patinka visiems: silkė, burokėliai, šviežios daržovės, varškės, žalumynų ir krapų padažas.
Mūsų firminės, nuolat giriamos. Klauskite, kokios šiandien.
Su pagarba tradicijoms ir iš geriausių lietuviškų ingridientų. Klauskite, kokią paruošėme šiandien.
Traškios daržovės ir picos duonelė su 4 rūšių lietuviškų skonių pagardais: burokėlių ir lazdynų riešutų, varškės, agurkų ir kanapių, silkės, karamelizuotų svogūnų ir keptų morkų bei, žinoma, grybų.
Baltasis (12 %)
Raudonasis (12 %)
“Bėganti kopa” 4,5 % (kvietinis)
“Hamburgo lager” 5% (lageris)
Skaniausias ir lietuviškiausias varškės ir obuolių pyragas, kepamas su daug obuolių, daug varškės ir traškiais gardžiais trupiniais. Tikrai tobulas.
Speciali sezoninė pica.
0,33 l, 0,0 % (nealkoholinis šviesusis elis)
0,33 l, 6,5% (Gin & Tonic IPA)
“Brooklyn East IPA” 0,355 l, 6,9 % (IPA)
“Sorachi Ace” 0,355 l, 7,2 % (belgiškas-prancūziškas elis, saison)
“Dvi laisvės” 0,33 l, 6 % (IPA)
“Kalifornikacija” 0,33 l, 5 % (amerikietiškas ššviesus elis)
“Sour IPA” 0,33 l, 4,5 % (IPA)
“Tamsus miškas” 0,33 l, 5,5 % (šokoladinis porteris)
“Lager” 0,355 l, 5,2 % (šviesusis lageris)
“Brooklyn East IPA” 0,355 l, 6,9 % (IPA)
“Kalifornikacija” 0,33 l, 5,0 % (amerikietiškas šviesus elis)
“Dvi laisvės” 0,33 l, 6,0 % (IPA)
Sezonų
“Miuncheno šviesusis” 0,5 l, 5,5 % (Munich Helles)
“Tamsus miškas” 0,33 l, 5,5 % (šokoladinis porteris)
“Dvi laisvės” 0,33 l, 6 % (IPA)
“Baltas” 0,5 l, 0,4 % (Hefeweissbier)
“Juodas” 0,5 l, 0,4 % (sausas stautas)
“Kronenbourg 1664 Blanc” 4,5% (kvietinis elis)
Visų mėgstami virti varškėčiai, patiekiame su trintomis uogomis.
Juoda “Beatos virtuvės” duona su sėklomis, varškės ir žolelių užtepėlė ir traškios daržovių lazdelės.
Tunas, raudonieji svogūnai, žaliosios alyvuogės, pesto pagardas, aromatingi bazilikai ir raudonėliai, šviežia mocarela ir išraiškingasis pekorinas.
Bruklino brolių bestseleris – tikras Niujorko skonis. Pomidorų padažas, pipirinė dešra pepperoni, pankoliais ir anyžiais gardinta kiauliena, mocarela, marinuoti aštrūs raudonieji pipirai, parmezanas ir švelnioji rikota.
Kepti obuoliai stiprina organizmą, gerina virškinimą ir kelia ūpą. Trapus ir minkštas, su skaniausiais lietuviškais obuoliais. Rinkitės su vaniliniais ledais arba šerbetu.
Klauskite, kokias turime.
,,Vyšnių kriek” 0,41 l, 5,2 % (vaisinis alus)
“Tamsusis” 0,41 l, 5,8 % (tamsusis elis)
,,Kalifornikacija” 0,33 l, 5,0 % (amerikietiškas šviesus elis)
,,Tamsus miškas” 0,33 l, 5,5 % (šokoladinis porteris)
“Dvi laisvės” 0,33 l, 6% (IPA)
“Ungurio kojos” 0.33 l, 5,3 % (nefiltruotas lageris)
,,Heineken” 0,33 l, 0,0 % (lageris)
,,Whiskey oak”0,33 l, 6,0 % (angliškas stiprusis elis)
,,Blonde ale” 0,5 l, 5,3 % (šviesusis elis)
,,Hefeweizen” 0,5 l, 5,0 % (nefiltruotas kvietinis)
,,Bėganti kopa” 0,33 l, 4,5 % (kvietinis)
,,IPA” 0,33 l, 5,6 % (IPA)
,,Tongerlo blond” 0,33 l, 6,0 % (belgiškas elis)
,,Original” 0,33 l, 5,0 % (airiško stiliaus sausas stautas)
,,Ch’Ti Ambree” 0,33 l, 5,9 % (Bière de garde)
,,Brooklyn East IPA” 0,355 l, 6,9 % (IPA)
“Sorachi Ace” 0,355 l, 7,2 % (belgiškas-prancūziškas elis, saison)
,,Tally Ho” 0,33 l, 7,2 % (tamsusis elis)
,,Neu Blk” 0,5 l, 5,0 % (nefiltruotas tamsusis lageris)
,,Miuncheno šviesusis” 0,5 l, 5,5 % (Munich Helles)
,,Bavarijos tamsusis” 0,5 l, 5,0 % (Munich Dunkel)
,,Ungurio kojos” 5,3 % (nefiltruotas lageris)
,,Heineken” 5,4 % (šviesus lageris)
Gaivinanti avietinė, patiekiame su apelsinų ir greipfrutų griežinėliais.
Itališkas, bet sparčiai užkariauja visą Europą. Vertas išskirtinių progų, pažadins atostogaujančius receptorius ir mintis. Karstelėjusį skonį ir ryškų aromatą suteikia slaptas žolelių ir prieskonių derinys.
Tik pas mus! Beveik klasikinis ,,Mochitas”, specialiai paklydęs gardžiausių lietuviškų uogų miške. Ruošiame su naminiu miško uogų sirupu.
Pagal geriausius ,,Beatos virtuvės” receptus. Labai gardu, malonu, maistinga ir vertinga.
Skonio šventė kiekvienam! Grilyje kepti ananasai ir svogūnai koketuoja su sultinga, minkšta plėšyta kiauliena ir šviežia mocarela, o šį derinį nuspalvina ryškios paprikos bei švelnūs pievagrybiai.
,,Kalifornikacija” 5,0 % (amerikietiškas šviesus elis)
Ruošiame su sūriu ir sviestu, bet mėgstamiausių ingridientų galite užsisakyti iš priedų skilties.
Krosnyje lydosi populiariausi pasaulio sūriai: taurus mėlynųjų pelėsių, angliškas čederis ir itališkieji mocarela bei parmezanas. Gražgarstė – pikantikškam gaivumui.
Kasdien vis kitokia. Didelė ir soti lėkštė.
Sodraus, prabangaus skonio. Patiekiame karštą su ledais.
Ilgai troškinta mėsa su itališkais pomidorais ir tradiciniais prieskoniais, pagardinta mocarela ir pekorinu. Tikrai sotu ir gardu.
Visų laikų perkamiausia. Sultinga, minkštutėlė mūsų krosnyje lėtai kepta plėšyta kiauliena, pagardinta tirštu kepsnių padažu, su šviežia itališka mocarela ir raudonaisiais svogūnais.
BALTASIS (12 %)
RAUDONASIS (12 %)
ROŽINIS (11,5 %)
Mūsų topas! Limonadas ruošiamas pagal slaptą JD receptą, puikiai atgaivina ir malšina troškulį, burbuliukai maloniai kutena gomurį. Patiekiamas su vaisiais. Klauskite, kuo nustebinsime šiandien!
Šildome su mūsų pačių verdamu citrusų ir prieskonių sirupu. Aromatingas, o norintiems pasišildyti tiesiog išganingas.
Tikriems Lietuvos patriotams su linkėjimais iš kaimo. Vietoj itališko padažo – tiršta lietuviška grietinė, ožkų sūris, kepti porai, š0niinė ir tautinis pasididžiavimas – krapai.
Mūsų firminės, nuolat giriamos. Klauskite, kokios šiandien.
Burnoje tirpstanti plėšyta kiauliena su karamelizuotais svogūnais ir rozmarinais, užklota kremine bulvių koše ir parmezanu. Patiekiame su žaliaisiais žirneliais.
Minkštutėlė vištienos krūtinėlė, pagardinta legendiniu JD kepsnių padažu, pievagrybiai, mocarela, parmezanas ir tyras alyvuogių aliejus. Derinį užbaigia naminis pomidorų padažas ir šviežios gražgarstės.
Itališki saliamiai, saulėje džiovinti pomidorai ir alyvuogės, patiekiama su gardžia picos duonele. Dviem herojams.
Patiekiame su įvairiausiais vaisiais.
Apelsinų ir (arba) greipfrutų.
Labiau itališko deserto nebūna. Purus, lengvas ir itin elegantiškas.
Šviežios, sultingos ir itin sveikatingos! Įvairios salotos, traškūs agurkai, morkos, cukinijos ir alyvuogės, Vainikuojamos mūsų granola bei krapų ir petražolių padažu.
Naminis JD pomidorų padažas, Kalabrijos dešra nduja, Chalapos paprikos, bazilikai, šviežia mocarela ir parmezanas.
Jeigu norisi mėsos… Dar daugiau itališko saliamio, pepperoni ir sodraus čoriso iš Ispanijos. Būtinai su naminiu JD pomidorų padažu, šviežia mocarela, parmezanu ir gražgarstėmis.
Visų laikų geidžiamiausios su mangais, feta, ir itališku kumpiu prosciutto. Tobulas derinys!
Intensyvaus ir šilto aromato su vos juntamais burbuliukais. Puikiai tinka prie lengvų užkandžių.
Karšti čoriso gabaliukai patiekiami su duona visiškam malonumui pajusti.
“Šviesusis” 5,6 % (šviesusis elis)
“Tamsusis” 5,8 % (tamsusis elis)
Skrudintos cukinijos, geltonosios paprikos, mūsų pomidorų padažas, minkštutėlė mocarela ir tradicinis parmezanas. Bazilikai ir keptų baklažanų pagardas – naujas tobulas derinys.
Čia smogia aštriausi ingredientai: Kalabrijos dešra nduja, pepperoni, džiovintos ir šviežios aitriosios bei Chalapos paprikos. Mocarela, parmezanas ir svogūnai. Su JD gamybos ugniniu Habanero paprikų padažu.
Tvirta, sotaus sūrio pagrindo, pilna sodrių skonių. Čia tobulai susipina šviežia mocarela, kreminė skarmoca, aštrioji
Kalabrijos dešra nduja, traški šoninė, saulėje džiovinti pomidorai ir parmezanas.
Galite rinktis obuolių arba obuolių ir kriaušių skonio.
Sočios ir maistingos. Su minkšta vištiena, grikiais, moliūgais ir jų sėklomis, šviežiomis gražgarstėmis ir gaiviu abrikosų padažu.
Karamelinis juodųjų serbentų uogienės aromatas, džiovintų vaisių ir prieskonių užuominos. Tirštas, sodrus, rekomenduojame prie mėsos patiekalų.
Naminis JD pomidorų padažas, Neapolio saliamis, bazilikai, šviežia mocarela, parmezanas ir tyras alyvuogių aliejus.
Naminis JD pomidorų padažas, mocarela, sunokę vyšniniai pomidorai, tyras alyvuogių aliejus ir parmezanas. Visa tai gausiai užklota autentišku itališku kumpiu prosciutto ir suvilgyta balzaminiu kremu. Gražgarstės tobulai pabaigai!
Picos duonelė.
Gaminama iš raudonojo namų vyno ir vaisių. Lengvas ir gaivus gėrimas.
,,Vyšnių kriek” 0,41 l, 5,2 % (vaisinis alus)
,,Belgiškas dubbel) 0,41 l, 6,6 % (belgiškas dubbel)
Minkštas ir sultingas rikotos padažas, mocarela, parmezanas, svieste kepinti špinatai su aitriosiomis paprikomis. Vainikuojame šviežiais špinatais.
Marinuoti šitakiai, artišokai, raudonieji svogūnai, veganiškas parmezanas bei mūsų gamybos pesto ir pesto rosso pagardai garantuoja tikrą skonio malonumą.
Kitokie Havajai! Legendinis čorisas, ant grotelių kepti ananasai, naminis JD pomidorų padažas, šviežia mocarela, parmezanas, Chalapos paprikos ir bazilikai.
Cezario salotos ir pica? Vietoj pomidorų padažo – visų mėgstamas Cezario salotų padažas, mocarela, pievagrybiai ir vištiena. Gražgarstės – pikantiškam gaivumui!
Naminis JD pomidorų padažas, bazilikai, šviežia mocarela, parmezanas ir tyras alyvuogių aliejus (kreminė ir šlapia, visai kaip Neapolyje).
Verdame iš „Beatos virtuvės“ kakavos. Stipraus šokoladinio skonio, patiekiame su mažučiais zefyrų gabalėliais.
Naminis JD pomidorų padažas, česnakai, džiovinti raudonėliai, bazilikai ir tyras alyvuogių aliejus.
Ypatinga JD naminė arbata. Galite rinktis karštą arba šaltą.
Teiraukitės restoranuose arba užsisakykite INTERNETU. Pristatymui į namus – lėkštė.lt arba Wolt programėlė.
SVEIKESNIS PASIRINKIMAS:
Visagrūdžių kvietinių miltų picos pagrindas 0,59 €
Veganiškas mocarelos tipo sūris 1 €
Pagrindas be glitimo 2,5 €