
Paskelbta: 2015.02.25
Kodėl reikia paragauti mūsų lazanijos?
Nors mes garsėjame savo picomis, tačiau stengiamės, kad ir kiti patiekalai būtų nepriekaištingi. Ypač mūsų klientai pamėgo lazaniją – juk ją gaminame tik iš geriausių produktų ir pagal visas itališkas tradicijas! Lazanijos lakštus naudojame šviežius su daug kiaušinių ir neskaldytais grūdais, pomidorus dedame pačius saldžiausius – San Marzano iš Vezuvijaus papėdės, o mėsos padažą troškiname net 5 valandas! Taip pat žinoma netrūksta nei bešamelio padažo, nei iš Italijos atgabentų mocarelos ir parmezano…Taigi mes didžiuodamiesi sakome, kad mūsų lazanija – tikra palaima skrandžiui! Kviečiame jos ragauti visada, o ypač ketvirtadieniais – nes tai lazanijos diena, kai jos paskanauti galima už ypatingą kainą per pietus!
Paskelbta: 2015.02.25