Jurgis ir Drakonas

10391389_727905677304901_473972919597166260_n

Jurgio ir Drakono pizza tikriems herojams – o herojai žino, kas yra geriausia kokybė, ir ieško geriausio. Mūsų pizza neapolietiškos tradicijos gaminama tik iš itališkų miltų. Pomidorai taip pat po karšta Italijos saule sunokę ir sodrūs, o itališkoji mozzarella tirpstanti burnoje. Visos itališkos dešros: ir saliamis, ir nduja yra atgabentos iš Italijos. Žinoma, naudojame Parmeggiano Regiano. Laikomės Vera Pizza Neapolitana tradicijų ir savo pizzos tešlą brandiname mažiausiai 12 valandų, o dažnai – ir visas 24. Kuo ilgiau bręsta tešla, tuo ypatingesnį skonį ji savyje sukaupia. Mūsų pizza iškepa karščiu alsuojančioje krosnyje per pusantros minutės. Mes manome, kad kepame skaniausią ir kokybiškiausią pizzą Lietuvoje. Tai labai drąsus pareiškimas, bet siekiame geriausio ir tuo didžiuojamės.