
Paskelbta: 2017.11.02
„Jurgis ir drakonas“ – geriausių Vilniaus restoranų, tiekiančių patiekalus be gliuteno, sąraše
Keliautojų blogas „Culture trip“ išvardino dešimtuką geriausių vietų Vilniuje, siūlančių patiekalus be gliuteno.
Valio, jame – ir mes, „Jurgis ir drakonas“!
Galimybę pasirinkti picos padą be gliuteno pradėjome siūlyti praėjusių metų pabaigoje, gavę daugybę prašymų iš svečių. Ilgai kurtą begliutenį picos padą sudaro kukurūzų krakmolas, ryžių miltai, sorgas (javas), tapijoka (maisto produktas iš šakniagumbių krakmolo), mielių ekstraktas, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus ( Extra virgin), druska, kultūra (Bacillus coagulans GBI-30 (riboja Clostridium difficile pasikartojimą)), fibrulinas (labai tirpus cikorijos pluoštas ).
Kviečiame ragauti visuose šeimos restoranuose „Jurgis ir drakonas“.
O iki lapkričio 7 d. imtinai užsisakydami tokią picą INTERNETU, įprastą padą į padą be gliuteno galite transformuoti nemokamai. 🙂
Paskelbta: 2017.11.02