fbpx

NEAPOLIETIŠKOS PICOS RESTORANAS

Restoranas veikia nuo 2014 metų, jį kūrėme norėdami į Lietuvą atvežti Italijos skonių. Per visą mūsų veikimo laiką keitemės, tad dabar verčiame naują puslapį ir pristatome Italijos atostogų svajonę – tikra neapolietiška pica, gardžiausi kokteiliai – ir viskas sukurta taip, kad beliktų pasikviesti drauges ar šeimą ir mėgautis vakaru.

Pica mums yra rimtas ir svarbus dalykas, tad ją „Jurgis ir Drakonas“ gamina laikydamasis seniausių „Vera Pizza Napoletana“ tradicijų: tešla maišoma tik iš itališkų miltų (Le 5 Stagioni), brandinama mažiausiai 12 valandų ir kepama karščiu alsuojančiose (temperatūra apie 400 laipsnių) krosnyse. Taigi pica iškepa per pusantros, dvi minutes. Tai, kas dedama ant picos, yra ne mažiau svarbus reikalas: todėl pomidorai itališki saldžiausi, iš Vezuvijaus papėdės ir mocarela minkščiausia, žinoma, itališka. Mes mėgstame gerą picą ir norime, kad kokybiškų picų idėja po Lietuvą sklistų su džiaugsmu.

Odeta ir Beata


Mylim gerą maistą:


Verslo klausimai

Domina bendradarbiavimas, franšizė? Rašykite mums – odeta@jurgisirdrakonas.lt.